От днес започва да тече последният срок, в който България

...
От днес започва да тече последният срок, в който България
Коментари Харесай

Костадинов: Владеете чрез страх. Но ние се опълчихме

От през днешния ден стартира да тече последният период, в който България може да се оттласне от дъното. Това сподели ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов в декларация от името на група за старта на новия парламент.

Единствен от водачите Костадинов се единствено към българите, негови сънародници, тъй като всички в залата са точно такива. По думите му през днешния ден народът заслужава нови решителни и откровени водачи.

" Крайно време е българската политика да бъде ръководена от почтени мъже ", разяснява още Костадин Костадинов. Според него България няма потребност от страхливи и продажни управници, а от хора, които пазят българския народен интерес.

" България има имунна система. Има своите безстрашни синове и дъщери. Хора, които желаят почтено бъдеще. Търсих и открих такива хора, непримирими и ги поведох, с цел да мога през днешния ден с 12 от тях да съм тук ", сподели той и регистрира, че на открито са стотици хиляди.

" Страхът в тази зала безусловно може да се усети. Стъпвате върху боязън и владеете посредством боязън ", сподели той и уточни, че не може постоянно да се краде, лъже и изнудва.

" Българите, които поддържаха " Възраждане ", не се опасяват. Притиснат до стената човек има два избора - да се подчини, или да се опълчи. Ние възрожденците се опълчихме ", съобщи още Костадин Костадинов.

Той съобщи, че " Възраждане " ще се бори с модерния фашизъм, както и да кажат " Не " на Зелената договорка, да защитят българския народен интерес в Северна Македония и да освободят страната ни от непознатите военни бази.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР