От днес започнаха рехабилитационни ремонтни дейности в българския участък на

...
От днес започнаха рехабилитационни ремонтни дейности в българския участък на
Коментари Харесай

Усложнена ситуация на Дунав мост

От през днешния ден започнаха рехабилитационни ремонтни действия в българския сектор на Дунав мост при Русе.

Те ще продължат до 26 юни, като е планувано фрезоване и унищожаване на компрометирани сектори в асфалтовото покритие и в двете ленти, предава. От АПИ и от Гранична полиция авансово бе оповестено, че ще има усложнения в прекосяването, като то ще се прави с изчакване.

На място обстановката е малко друга – постанова се и прекъсване на придвижването по моста за към 15-30 минути поради фрезоването на асфалта. Когато техниката е в междинната част на платното, не е допустимо прекосяването на каквито и да е транспортни средства, до момента в който не се завърши работата в дадения сектор.

След това придвижването още веднъж се възвръща поетапно. Има и пътуващи, които не са видели известието и закъсняват за полет към летището. Екипите, извършващи ремонтните действия, спомагат за по-бързото им прекосяване, само че се предлага да се планува повече време за напредване.

Работата ще се прави денем, като през нощта придвижването ще бъде обикновено, само че с нараснало внимание през секторите, които са фрезовани.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР