От днес Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и

...
От днес Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и
Коментари Харесай

Wizz Air въвежда услугата Гъвкав избор на партньор за пътуване

От през днешния ден Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, вкарва новата услуга Flexible Travel Partner ( " Гъвкав избор на сътрудник за пътешестване "). Тя разрешава на клиентите да вършат нова резервация, без да включват имената на всички пасажери. Този новаторски нов артикул е създаден за клиенти, които желаят авансово да си резервират полет на ниски цени, само че още не са сигурни с кой ще пътуват.
При закупуване на услугата Flexible Travel Partner клиентите на Wizz Air би трябвало вкарат името единствено на един пасажер, само че могат да резервират билети за до 9 спомагателни пасажери, без да включват имената им сега на резервацията. Клиентите могат да дават спомагателните имена във всеки един миг посредством достъп до онлайн резервацията си преди момента на чекирането онлайн. Новата услуга Flexible Travel Partner на Wizz Air се предлага против такса от единствено 10 евро/пътник/полет. 

Wizz Air непрестанно се стреми да усъвършенства своите услуги и продуктово портфолио, с цел да отговори най-добре на потребностите на рационалните пасажери, като дава на клиентите си все по-голяма еластичност по време на процеса на резервация. Днешната вест е естествено продължение на неотдавнашното показване на новаторския артикул Fare Lock на Wizz Air, който разрешава на клиентите да запазят определената цена за интервал от 48 часа.

Авиокомпанията предлага и разнообразни други услуги, които оказват помощ на клиентите да се възползват оптимално от пътуването си с Wizz Air - детайлности за тези артикули можете да намерите на wizzair.com.

Джордж Михалопулос, основен търговски шеф на Wizz Air, разяснява: " След неотдавнашното показване на услугата Fare Lock ние сме щастливи да обявим прибавянето на друга новаторска услуга към непрестанно възходящото ни продуктово портфолио. Гъвкавостта става все по-важна при планирането както на бизнес пътувания, по този начин и на пътувания за отмора. С нашата нова услуга Flexible Travel Partner клиентите могат да оставят решението с кого да пътуват за последната минута, до момента в който в това време си запазят полет на допустимо най-изгодна цена. Ние продължаваме да следим желанията на потребителите и да сътворяваме артикули, съобразени с техните потребности. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР