От днес в общината отварят врати галериите, музеите, кината, библиотеките,

...
От днес в общината отварят врати галериите, музеите, кината, библиотеките,
Коментари Харесай

В Севлиево отварят музеите, галериите и библиотеките

От през днешния ден в общината отварят порти галериите, музеите, кината, библиотеките, може и да се спортува навън. Кметът на Севлиево Иван Иванов е издал заповед част от възбраните, свързани с изключителното състояние в страната, да отпаднат, оповестиха от общината.

Врати за визити отварят Историческият музей, градската художествена изложба "Асен и Илия Пейкови ", изложба "Видима ", градската библиотека и читалищните библиотеки в селата.

Допускат се и прожекции в кино "21-ви век " към читалището в Севлиево при позволена претовареност 30 на 100 от потенциала на местата в салона.

От през днешния ден могат да се упражняват и групови спортове за дилетанти, в които вземат участие до 10 души. Практикуването на спортовете се позволява на футболните стадиони в парк "Черничките ", на игрището до спортната зала "Дан Колов ", на игрището в ж.к. "Димитър Благоев ", както и на спомагателните стадиони на стадион "Раковски ". Заниманията ще се провеждат от треньорите на спортните клубове с предварителна поръчка до шефа на "Спортни парцели " по авансово направен график.

Няма да се позволяват надпревари и аудитория, няма да се употребяват баните и съблекалните. Контролът за съблюдаване на условията и използване на противоепидемични ограничения от жителите ще се реализира от Общинския инспекторат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР