От днес ЦСКА, чрез дружеството си “Арена ЦСКА, е съсобственик

...
От днес ЦСКА, чрез дружеството си “Арена ЦСКА, е съсобственик
Коментари Харесай

ЦСКА е собственик и на базата в Панчарево

От през днешния ден ЦСКА, посредством сдружението си “Арена ЦСКА ”, е съсобственик освен на стадион “Българска войска ”, само че и въз основата в Панчарево. Това излиза наяве след вписването в Търговския указател на “Спортни парцели Българска войска ” - взаимно сдружение сред “червените ” и страната, в което двете страни държат по 50%.

“1. Новата оценка на ст. „ Българска войска “ възлиза на 28 498 000 лева Намираме покачването в цената за изцяло обикновено, поради инфлацията, с която се сблъскваме през последната година. Парите за капитала са обезпечени и ще бъдат импортирани сега, в който страната завърши процедурата по основаването на новото взаимно сдружение. Към този миг се изчакват финално новите скици от Агенцията по геодезия, картография и кадастър.

Всичко належащо от страна на ЦСКА e изпълнено. Комуникацията с Министерството на спорта е на ежедневна база и сме оптимисти, че напълно скоро ще имаме работещо сдружение, след което ще можем да преминем към входиране на идейния план дружно с страната ”, гласеше формалното изказване на “червените ” от 7 февруари тази година, в което изненадващо не бе упоменато “Панчарево ”.

Същата изразителност използваше и министърът на спорта Весела Лечева в поредицата си от изявления по проблема с базите, в които говореше само за парцела в “Борисовата градина ”.

След формалната регистрация на “Спортни парцели Българска войска ”, която стана факт през днешния ден, се обясни, че в непаричната вноска на страната, която е в размер на 28 498 000 лв., влиза и базата на Панчарево.

От своя страна “червените ” са внесли 7 124 500 лв. в сдружението, а до 23 месеца би трябвало да обезпечат и останалите 75% от каузи си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР