От днес Теленор предлага висококачествени . Клиентите на оператора могат

...
От днес Теленор предлага висококачествени . Клиентите на оператора могат
Коментари Харесай

Теленор България предлага италинските премиум аксесоари Celly

От през днешния ден Теленор предлага висококачествени. Клиентите на оператора могат да открият голямо многообразие от аксесоари за своите мобилни устройства във всеки един от магазините на Теленор в страната, както и онлайн.

Celly е италиански премиум бранд, профилиран в производството на аксесоари за смарт телефони и таблети. Портфолиото на Celly включва както зарядни устройства, по този начин и външни акумулатори, адаптерни зарядни, кабели и още периферни аксесоари. Освен това, потребителите на iPhone и Samsung могат да открият многообразие от калъфи и протектори за екран.

Аксесоарите на Celly са основани, с цел да оказват помощ на потребителите да се възползват от цялостния капацитет на технологиите, като в същото време се любуват на високо качество и атрактивен съвременен дизайн, с които устройствата им да се трансфорат в център на вниманието. Celly предлага и безжични слушалки, както и такива с кабел, според от потребностите и желанията на потребителя, в това число хендсфри единична слушалка с Bluetooth, както и стойка за телефон и зарядно устройство за коли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР