От днес ще бъде затворен за движение 7-километров участък от

...
От днес ще бъде затворен за движение 7-километров участък от
Коментари Харесай

Ограничават движението по магистрала „Тракия“ заради ремонт на два виадукта

От през днешния ден ще бъде затворен за придвижване 7-километров сектор от автомагистрала „ Тракия “, в посока Бургас , сред км 13 и км 20. Трафикът ще се прави в двете посоки в платното за София. Ограничението е за дотъкмяване на ремонтно-възстановителните действия на виадуктите при км 17 и км 18 на територията на Софийска област, оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).

За облекчение на пътуващите в края на работната седмица - в петък от 14.00 ч. ще се обособяват две ленти към Бургас и една лента към София, а от 10.00 ч. в последния почивен ден - неделя, до 10.00 ч. в понеделник ще има две ленти за София и една за Бургас.

Предвижда се ремонтните действия да завършат до 15 ноември. Пътноподдържащото сдружение „ Автомагистрали “ ЕАД ще работи оптимално мобилизирано, с цел да може плануваните поправки действия да завършат колкото се може по-скоро.

За да не се затруднява трафикът довършителните действия и на двете уреди не престават след дейния летен туристически сезон и почивните дни през септември. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават прецизно пътната сигнализация по време на ремонтно-възстановителни действия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР