От днес официално Реал Мадрид не е под карантина. Вчера

...
От днес официално Реал Мадрид не е под карантина. Вчера
Коментари Харесай

Изтече карантината на Реал Мадрид

От през днешния ден публично Реал Мадрид не е под карантина. Вчера изтече наложеният от испанските здравни управляващи 15-дневен интервал на цялостна изолираност на всички в клуба поради позитивния тест за ковид на баскетболиста Трей Томпкинс. Футболният, баскетболният и други спортни отбори на клуба споделят една и съща база, което наложи тази мярка. Тя важеше общо за 750 души.

Добрата новина е, че нито един футболист на „ белите “ не е диагностициран с вируса.

Краят на карантината обаче не значи разхлабване на ограниченията, а даже в противен случай. В момента Испания е в най-тежкия интервал от рецесията до момента с рекордните 769 умряли за последното денонощие. Общо от този свят на територията на страната към този момент си отидоха 4858, а инфектираните са 64 059, твърди „ Апелативен съд “.

 Борбата на спорта с Covid-19 (новините онлайн към 14:00)

Всички футболисти на Реал са изолирани по домовете си и извършват напътствията на треньорите по физическа подготовка. Те са инструктирани незабавно да се свържат с медицинския щаб, в случай че усетят някакво неразположение.

Междувременно „ Сантиаго Бернабеу “ беше възложен на здравните управляващи, които да го употребяват за център за санитарни консумативи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР