От днес, най-нетърпеливите фенове вече ще знаят кой е Черната

...
От днес, най-нетърпеливите фенове вече ще знаят кой е Черната
Коментари Харесай

От днес битката започва с „Черната пантера: Уаканда завинаги" само в кината

От през днешния ден, най-нетърпеливите почитатели към този момент ще знаят кой е Черната пантера! Защото дълго чаканото продължение на наградения с три награди „ Оскар “ (и номиниран за общо седем, в това число за „ Най-добър филм “) боксофис шлагер на Марвел Черната пантера (2018) - Черната пантера: Уаканда вечно е към този момент в кината, с цел да даде отговор на един от най-задаваните въпроси през последните години, само че и да ни запознае за първи път с нов супергерой.

На прочувствена премиера в София, която се организира през вчерашния ден, на 9 ноември, в IMAX® залата на Cinema City в Мall of Sofia, почитатели, родни звезди и известни персони, измежду които Александър Кадиев, Антон Порязов, Ева Георгиева – EVA, Ивайло Захариев, Китодар Тодоров, Крисия, Павел Николов от хип-хоп дуото Павел и Венци Венц, Поли Недкова, Тодор „ Тоши “ Георгиев, Ромина и Дарко Тасевски, Поли Недкова, Хикен Щикен, даже и Черната пантера, и доста други, бяха измежду първите, които се срещнаха „ очи в очи “ с Намор, чиято поява за първи път в комикс на Марвел през 1939 година го прави един от най-старите супергерои в комиксовата история на студиото.

Събитието беше белязано от трепетното и прочувствено очакване на гостите най-сетне да се завърнат от Уаканда и подкрепено, както прилича, с тематични Grant‘s 12 years old коктейли и още изненади за гостите, обезпечени от ядки Елит и Knoppers, правейки това киноизживяване в действителност особено.

А също толкоз особено е извънредното видео зад кадър, в което Теноч Уерта, артистът, който се превъплащава в ролята на Намор, режисьорът на кино лентата Райън Куглър и основната част от актьорския състав - Анджела Басет и Летиша Райт повдигат завесата зад мистериозния облик на новия всесилен зложелател на Уаканда. Те споделят какво прави този воин толкоз неповторим и за какво феновете безусловно би трябвало да се срещнат с него на огромния екран. Уерта, пък добавя, че разкриването на подводния свят Талокан е още по-значимо за него, тъй като това му дава опция да отдаде респект на предците и културата си. Още повече, носейки името на античния мексикански сановник – Теноч.

ЗА ФИЛМА:

В Черната пантера: Уаканда вечно Кралица Рамонда, Шури, М‘Баку, Окойе и воѝните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на международните сили след гибелта на Крал Т‘Чала. Докато хората от Уаканда се пробват да одобряват измененията, настъпили в страната им, героите би трябвало да се обединят благодарение на Накиа и Еверет Рос и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред застрашителен нов съперник – краля на скритата подводна нация на Атлантида Намор.

Като режисьор на кино лентата се завръща Райън Куглър (Крийд: Сърце на първенец, Черната пантера), който още веднъж е и сценарист, дружно с Джо Робърт Коул (Черната пантера). В функциите са Анджела Басет, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Доминик Торн, Микаела Кол и други

Битката стартира! Черната пантера: Уаканда вечно впечатлява и вълнува единствено в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР