От днес до събота на кортовете на ТК Локомотив (Пловдив)

...
От днес до събота на кортовете на ТК Локомотив (Пловдив)
Коментари Харесай

В Пловдив започна турнир по тенис за хора в инвалидни колички

От през днешния ден до събота на кортовете на Търговска колегия Локомотив (Пловдив) ще се организира шампионата за хора в инвалидни колички "Филипополис къп " в Пловдив. Надпреварата от веригата „ Фючърс " е с награден фонд от 3000 $.

Пловдивският клуб за повторно е хазаин на тази демонстрация, откакто има дългогодишна традиция и там се организира постоянно подготовката на българския отбор.

На специфична конференция домакините и част от гостите от чужбина приказваха за отличните условия и гостоприемството на пловдивчани. Спортният шеф на Търговска колегия Локомотив (Пловдив) Дора Рангелова благодари за навременната помощ на община Пловдив, която е осигурила наградния фонд, а разпоредбите обясниха основният арбитър Ивайло Цветков и координинатора на БФТенис Борис Томов.

Поставеният под №1 Йозеф Риглер от Австрия, Аси Стокол от Израел и Лай Букартача от Мароко благодариха на домакините за съвършените условия.

В влиятелната конкуренция вземат участие спортисти от 12 страни. България ще е показана от 6 състезатели. Това са Мария Петрова, Зоя Чавдарова, Калин Асенов, Христо Босаков, Ивайло Петров и Юлиян Митов.

Турнира се организира с поддръжката на Община „ Пловдив ", Българската федерация по тенис и Търговска колегия "Локомотив " Пловдив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР