От днес до 7-и маи БДЖ-Пътнически превози ЕООД въвежда предварителна

...
От днес до 7-и маи БДЖ-Пътнически превози ЕООД въвежда предварителна
Коментари Харесай

БДЖ започва предварителна продажба на билети за Гергьовден

От през днешния ден до 7-и маи " БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД вкарва предварителна продажба на билети за всички бързи влакове през интервала на почивните дни във връзка Деня на храбростта (Гергьовден). Това оповестиха от пресцентъра на компанията.

Ще бъде въведена организация за повече влакове по главните посоки в страната да се прави наложително закупуване на непокътнато място.

Информация за изчерпаните места във влаковете ще се подава непрекъснато на място на билетните каси и по високоговорителната уредба в гарите, както и на формалната интернет страница на БДЖ (www.bdz.bg).

БДЖ припомня на своите клиенти, че за избрани влакове могат да закупят онлайн билет за своето пътешестване. Системата за онлайн резервации и продажба на билети предлага бърз, елементарен и съвременен метод за закупуване на железопътни билети, без значение от местонахождението на клиента, като разрешава и опция за образен избор на спални и седящи места, според композицията на всеки трен.

Разплащането се реализира по електронен път с най-масово публикуваните кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на записания клиент, след което се разпечатва на книжен притежател. Особено комфортна за клиентите е опцията да се закупуват билети от таблети и смарт телефони.

По този метод не е наложително билетът да се разпечатва на принтер, защото той се валидира от кондуктора във влака непосредствено от мобилното устройство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР