От днес до 17 март е в ход специализирана полицейска

...
От днес до 17 март е в ход специализирана полицейска
Коментари Харесай

МВР проверява за колани, детски столчета и каски

От през днешния ден до 17 март е в ход профилирана полицейска интервенция за надзор на потреблението на предпазни средства от водачите и пасажерите в моторните транспортни средства, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

 © БГНЕС
Акцията се организира по едно и също време на територията на всички страни, членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция - TISPOL.

В рамките на осъществявания засилен надзор пътните служители на реда ще наблюдават за потреблението на предпазни колани от пасажерите и водачите на МПС, на каски от водачите и пасажерите на мотоциклети и на предпазни столчета в колите при превозването на деца.

По данни на TISPOL неизползването на предпазни средства доста усилва риска от гибел или дълготраен травматизъм при настъпването на пътен случай.
 Парламентът задължи рейсовете да бъдат оборудвани с колани и видеорегистратори Парламентът задължи рейсовете да бъдат оборудвани с колани и видеорегистратори
Парламентът задължи рейсовете да бъдат оборудвани с колани за пасажерите и с устройство за мобилно видеонаблюдение. Депутатите одобриха на второ четене...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР