Oт днес до 1 април движението по път I-1 Ботевград

...
Oт днес до 1 април движението по път I-1 Ботевград
Коментари Харесай

Затруднено движение по пътя Ботевград-София и на „Тракия“

Oт през днешния ден до 1 април придвижването по път I-1 Ботевград – София, в сектора при 210-ти км, в прохода „ Витиня “, ще се реализира в една лента заради ремонт на анкерната стена. Ще бъде лимитирано придвижването в лентата в посока София. Трафикът ще се прави в двете посоки в платното за Ботевград и ще се контролира от светофарна уредба.

Шофьорите е належащо да карат деликатно и със съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената сигнализация, поучават от АПИ.

Паралелно с това единствено за през днешния ден от 10:00 ч. до 15:30 ч. ще бъде лимитирано придвижването в дейната лента в тръбата за София на тунел „ Траянови врата “ на автомагистрала „ Тракия “. Временната организация е за ремонт на осветителната система. Трафикът ще се реализира в изпреварващата лента. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават прецизно поставената сигнализация.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР