От днес, 4 юни, до 22 юни в Каварна стартира

...
От днес, 4 юни, до 22 юни в Каварна стартира
Коментари Харесай

В Каварна стартира записване за Плувно лято 2018

От през днешния ден, 4 юни, до 22 юни в Каварна започва записване за Плувно лято 2018 за възпитаници от I до IV клас. Това оповестиха от пресцентъра на Община Каварна. Разпределеното е в четири смени по 25 деца, които ще придобият и затвърдят своите първични умения по плуване. Смените са разпределени по следният метод:
I промяна - от 2 до 13 юли;
II промяна - от 16 до 27 юли;
III промяна - от 30 юли до 10 август;
IV промяна - от 13 до 24 август.
Учебната активност " Плувно лято " е под управлението на инструктор, здравно лице и ръководители на групи. Заниманията ще се организират от 9.30 до 11.30 часа на централен плаж - Каварна. Първоначалното образование и подготовка по плуване на деца е за подсилване на здравословното положение и създаване на двигателни привички и умения на новообучените участници в групите. Чрез плуването децата ще придобият централизация, дисциплинираност, хигиенични привички, наслада, страсти от груповата активност, също по този начин ще спомогне за вярното развиване на костната и дихателната система.
Записването за Плувно лято 2018 се прави на място, в отдел “Спорт и юношески действия “ на адрес ул. “Добротица “ №27. Повече информация може да бъде получена на телефон 0570 8 55 67.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР