От днес, 16 март, на длъжността изпълнителен директор на Изпълнителна

...
От днес, 16 март, на длъжността изпълнителен директор на Изпълнителна
Коментари Харесай

Нов директор поема Изпълнителна агенция „Медицински надзор

От през днешния ден, 16 март, на длъжността изпълнителен шеф на Изпълнителна организация „ Медицински контрол “ е назначен проф. Росен Коларов. Това оповестиха от Министерството на здравеопазването

Проф. Коларов е приключил Медицинска академия – София. Има добити специалности по „ Хирургична стоматология “, „ Лицево-челюстна хирургия “, „ Социална медицина и здравен мениджмънт “ и „ Обща стоматология “.
До момента проф. Коларов е заемал длъжността държавен контрольор в Изпълнителна организация „ Медицински контрол “. В интервала от 2015 година до 2019 година е шеф на отдел в Изпълнителна организация „ Медицински одит “. От 2001 година до 2015 година е шеф на Специализираната болница по лицево-челюстна хирургия (СБАЛЛЧХ) в София.
От 1984 година до 1985 година е работил като ординатор-стоматолог в СЗУ с. Дибич, община Шумен. В интервала от 1985 година до 1989 година е помощник в Катедра по хирургична стоматология на Стоматологичен факултет – София. В продължение на 5 години – от 1989 година до 1994 година работи като старши помощник в същия факултет, а от 1994 година до 2000 година – като основен помощник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР