От Демократична България обявиха, че остро осъждат мълчанието на управляващите

...
От Демократична България обявиха, че остро осъждат мълчанието на управляващите
Коментари Харесай

`Демократична България` нападна управляващите, мълчали за визитата на Сидеров в Крим

От " Демократична България " оповестиха, че остро осъждат мълчанието на ръководещите за визитата в Крим на един съдружните сътрудници във властта - Волен Сидеров.

ДаБГ, " Зелените " и ДСБ дефинират визитата като скандално и стачкуват против мълчанието по тематиката на премиера Борисов, на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева и на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

" Демократична България " акцентират, че в Крим са били и депутати от " Атака ", сред които заместник-председателя на Народното събрание Явор Нотев. 

" Припомняме, че става дума за украинска територия, окупирана от Русия и анексирана от нея. Анексията не е приета от Организация на обединените нации и е обект на наказания от страна на Европейския съюз и всички наши съдружници в НАТО. Настояваме Борисов и ГЕРБ да осъдят сурово държанието на Сидеров и компания като жестоко нарушаване на интернационалното право и на политиката на Европейския съюз и НАТО към анексията на Крим ", написа в позицията на новото обединяване.

От " Демократична България "  определят желанията на президента Радев да посети Русия за нецелесъобразни. " Особено след скандалното държание на съветския патриарх наскоро у нас и в изискванията на продължаваща хибридна война на режима на Путин както против България, по този начин и против доста от нашите сътрудници в Европейски Съюз и НАТО ", се споделя още в позицията.

Според новото обединяване след снишаването на Борисов във връзка случая Скрипал, България дефинитивно ще " затвърди нежелания си облик на " троянски кон " на путинския режим в Свободния свят и ще повреди националните ползи на Родината ни ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР