От Демократична България настояват данъкът върху сделките за недвижими имоти

...
От Демократична България настояват данъкът върху сделките за недвижими имоти
Коментари Харесай

ДБ се чудят къде е екологията в по-високия данък върху имотните сделки

От " Демократична България " упорстват данъкът върху покупко-продажбите за недвижими парцели да бъде понижен от 2.5 на 2% .

Припомняме, през вчерашния ден на брифинг в Столична община стана ясно, че се подвигат налозите на колите и на имотните покупко-продажби в София . Сред тях е и данъкът за покупко-продажбите върху недвижимите парцели, който следва да нарастне от 2.5 на 3%.
 Дончо Барбалов не е сигурен за предизборните обещания да не се подвигат налозите
Дончо Барбалов не е сигурен за предизборните обещания да не се подвигат налозите

Очакват 18 млн. лева в допълнение от налога за колите

На брифинг в централата на партията Владислав Панев, общински консултант и член на Председателския съвет на Демократична България , разяснява, че е значимо да се усъвършенства контролът на Столична община върху колите и да се вкара система " който цапа - заплаща ". Според него обаче е изцяло голословно покачването на налога на покупко-продажбите с недвижими парцели от 2.5 на 3%, изключително когато парцелите стават все по-недостъпни за млади фамилии.

Демократична България не знаят каква екология вижда Йорданка Фандъкова в покачването на налога върху покупко-продажбите с недвижими парцели. Панев даде за образец, че в случай че един апартамент в столицата коства 200 000 лв., с нарастването всеки един покупател ще заплаща с 1000 лева повече.
 Увеличават налозите на колите и върху имотните покупко-продажби в София
Увеличават налозите на колите и върху имотните покупко-продажби в София

Според Фандъкова, който замърсява би трябвало да заплаща повече

По думите му Столична община не би трябвало да има фикс концепция да усилва непрестанно общинския бюджет . Демократична България считат, че в случай че едни налози биват увеличавани, то други би трябвало да бъдат намалявани, тъй като ръководството на София не е потвърдило, че може да изразходва дейно парите от нашите налози .

" Увеличаването на налозите, изключително върху недвижимите парцели, няма да го подкрепим . Нашият бюджет се изразходва извънредно неефективно ", безапелационни са от обединяването, които разкритикуваха и неспазеното политическо и предизборно заричане от Йорданка Фандъкова да не подвига налозите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР