От държавната служба по извънредни ситуации на Украйна публикуваха инструкции

...
От държавната служба по извънредни ситуации на Украйна публикуваха инструкции
Коментари Харесай

Когато чуете сирени – Украйна инструктира гражданите си

От държавната работа по изключителни обстановки на Украйна разгласиха указания за деяние за жителите си при положение на паника, сигнал " Внимание ".

" Фактът, че сте чули звуци на сирени, периодически звукови сигнали на предприятия или звуци на високоговорител, които не престават няколко минути, това значи сигнален сигнал " Внимание за всички ". Какво би трябвало да извършите, когато чуете подобен сигнал? Включете тв приемника или радиото - информацията се предава по публични канали в границите на 5 минути след сигнала ", се споделя в известието.

Съветът е деликатно жителите да изслушат информацията и да работят по указания.

Украйна заяви за минимум седем починали и деветима ранени при съветски обстрел , осведоми " Ройтерс ", Би Би Си оповестява за 19 души в неопределеност.

В обществените мрежи бяха оповестени и видеоклипове, на които се виждат прелитащи в небето над Украйна ракети, приземяващи се парашутисти и украинци, които се пробват да изоставен страната.

В Киев и други огромни градове на страната има опашки пред бензиностанциите, аптеките, банкоматите. Училища и университети не учат, в резултат на оповестеното военно състояние рано тази заран.

След като съветският президент Владимир Путин разгласи старт на " специфична интервенция Донбас ", съветски елементи започнаха офанзива към общо 5 области на Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР