От дълго време никой не смята, че вибраторите се използват

...
От дълго време никой не смята, че вибраторите се използват
Коментари Харесай

Използвайте вибратор с партньора си, за да ...

От дълго време никой не счита, че вибраторите се употребяват единствено за мастурбация. Много сътрудници употребяват вибратори и други секс играчки и по време на секс.

Факт е, че потреблението на вибратори усъвършенства секса и носи наслаждение и на двете страни. Ако се страхувате, когато сътрудникът ви спомене спомагателни помощни средства в леглото - не се тормозете. Всеки мъж, който желае партньорката му в действителност да се любува на секса, ще разбере нейните планове и стремежи, написа trafficnews.bg. Ето три аргументи, заради които би трябвало да опитате:
Сигурен оргазъм
За страдание, доста дами изпитват усложнения или въобще не изпитват оргазъм. Това постоянно оказва напън и върху двамата сътрудници и резултатът е, че сексът не е бил толкоз добър, колкото би могъл да бъде. За да се отървете от подобен напън, използвайте вибратор. Оргазмът е обезпечен и бихме се осмелили да твърдим, че можете да очаквате повече от един.

Искри в леглото
Използването на джаджи и играчки за секс ще усили желанието за секс и при двамата сътрудници. Подобно на всички нови неща, потреблението на вибратор ще възпламени пристрастеностите ви, ще ви накара да изследвате, да откривате нови пози и да съживите мечти, за които даже не сте подозирали, че съществуват във вас. Използвайки вибратор, ние сме сигурни, че това ще провокира искри в леглото ви.
Минаване към ново равнище
Ако сте в дълготрайна връзка, знаете, че от време на време е мъчно да минете към някои нови равнища. Отивате в нов град, вечеряте в чужд ресторант или излизате на място, на което в никакъв случай не бихте отишли ​​- това са единствено някои от нещата, които могат да ви свържат по нов метод. Същото е и със секса. Ако опитате нови неща и откриете нещо по-дълбоко един в различен в леглото - ще се сближите и ще се свържете още повече. Затова не чакайте и купувайте вибратор, с цел да подправите и освежите връзките си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР