От БСП за пореден пък призоваха премиера Бойко Борисов да

...
От БСП за пореден пък призоваха премиера Бойко Борисов да
Коментари Харесай

БСП пита къде е Бойко Борисов: ГЕРБ отново атакува президента Радев

От Българска социалистическа партия за следващ пък приканиха премиера Бойко Борисов да пристигна в Народното събрание . Депутатът от левицата Христо Проданов изиска Цвета Караянчева да се обади на премиера и да го предложения, с цел да каже къде в неговата оставка.
Искането си левите направиха преди днешните диспути за промените в държавното управление.
ГЕРБ пък нападнаха държания глава, че през вчерашния ден отново призовавал за разформироване на Народното събрание. Президентът поддържа противозаконни акции на гражданско непокорство, съобщи Даниела Дариткова.
Тя уточни, че подбудителството към сходни дейности на Румен Радев също е закононарушение. За герберите президентът не уважавал Народно събрание. Оставка, оставка, скандираха социалистите.
Държавният глава не насърчавал разговора. Д ариткова подлага на критика, че не приел подадената от кабинета ръка, а систематично разделял обществото.
Дариткова настоя Радев да съобщи претенциите си за президентска република. За нея той желал еднолична власт. Отново крясъци " Оставка " пристигнаха от ляво. Червените станаха и затропаха по банките. От ГЕРБ пък реагираха с аплаузи.
Георги Свиленски излезе и още веднъж изиска министър председателят да пристигна. Според него през днешния ден се предложила замяна на кабинета. Борисов още веднъж се изплашил, още веднъж се е скрил, допусна социалистът.
Герберите му дадоха отговор с крясъци " Оставка! ". И аз желая оставка, отговори им Свиленски. Той не желае да се употребява Томислав Дончев като министър председател или пък Дончев да бъде определен за министър-председател.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР