От БСП пък не очакват нищо ново от служебния кабинет“Радваме

...
От БСП пък не очакват нищо ново от служебния кабинет“Радваме
Коментари Харесай

От ГЕРБ са доволни от смяната на културния министър

От Българска социалистическа партия пък не чакат нищо ново от служебния кабинет

“Радваме се, че служебният културен министър е заменен, тъй като имаме 0 работа от неговата страна по ПВУ ”, това съобщи Тома Биков от ГЕРБ, в коридорите на Народното събрание, съобщи БГНЕС.

“Очакваме подготовка на изборите от страна на служебния кабинет, с цел да може към този момент 49-то Народно събрание да бъде работещо ”, разяснява още Биков.

От Българска социалистическа партия пък не чакат нищо ново от служебния кабинет. " В обществения аспект мога да кажа, че той се е провалил ", съобщи Георги Гьоков от Българска социалистическа партия в коридорите на към този момент закрития 48-ми парламент.

“Ние бяхме най-диалогичната партия, мощно се надявам да получим по-голяма поддръжка след изборите, тъй като няма логичност да показвал резултати и да имаш по-малък % поддръжка ”, съобщи още Гьоков.

Днес президентът издаде декрет за назначението на новия длъжностен кабинет, чийто състав е същия като предходния, като се изключи министъра на културата. На поста вместо досегашния Велислав Минеков е назначен диригентът Найден Тодоров.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР