От бронзовият медалист в руската волейболна Суперлига и шампион за

...
От бронзовият медалист в руската волейболна Суперлига и шампион за
Коментари Харесай

От Кузбас потвърдиха за интерес към Иван Зайцев

От бронзовият медалист в съветската волейболна Суперлига и първенец за 2019 година Кузбас (Кемерово) публично потвърдиха за интерес към италианската звезда и състезател на гранда Лео Шуус (Модена) Иван Зайцев. За това призна спортният шеф на съветския клуб Сергей Ломако.
 Кузбас желае или Андерсън, или Зайцев?
" Водим договаряния ", сбито съобщи Ломако пред организация ТАСС .
 Модена под въпрос за Шампионската лига
До в този момент се знаеше, че от Кузбас, който през идващия сезон ще бъде воден от някогашния треньор на Зенит (Казан) Алексей Вербов, се интересуват от Зайцев и американския му съотборник в Модена Матю Андерсън. От съветският клуб са научили за финансовите усложнения на Модена и са проучили опцията да вземат една от двете звезди на отбора. И двамата биха били подобаващи за заместител на Виктор Полетаев, откакто диагоналът на " Сборная " напусна и подписа със Зенит (Санкт Петербург).

За решението на Зайцев може да повлияе и брачната половинка му Ашлинг, която преди дни се изрече много остро в своя профил във Facebook против концепцията за понижение с 30% на годишните заплати на всички волейболисти в италианската Суперлига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР