От Ботев (Пловдив) представиха обновения официален сайт клуба. В новата

...
От Ботев (Пловдив) представиха обновения официален сайт клуба. В новата
Коментари Харесай

В Ботев се похвалиха с обновен официален сайт, клубът ще приема и плащания с биткойн

От Ботев (Пловдив) показаха актуализирания формален уебсайт клуба. В новата платформа последователите ще могат да употребяват криптовалутата биткойн за заплащания, прецизираха " жълто-черните ".

" Новата платформа не е просто информативен портал, а модерното лице на клуба пред почитателите и международната футболна общественост. Ботев (Пловдив) дава опция на своите последователи и необятната общност да употребяват биткойн в клубните почитател магазини, както и на кетъринг точките, ситуирани на централната естрада на стадион " Христо Ботев " по време на мачове на " канарчетата ". Скоро тази алтернатива ще бъде налична и за закупуване на билети, както и в онлайн магазина на клуб. Реализирайки тези нововъведения дружно с редица други просветителни и социално-отговорни начинания, Ботев затвърждава позицията си на водач, насочен да модернизира и разпространява футболната игра. Отдадеността на клуба към напредъка дава обещание вълнуващи времена за своите почитатели, пловдивчани, както и за необятната футболна общественост ", написаха от клуба.

" Жълто-черните "  допълниха, че до края на месец ноември оферират 10% отстъпка за всички артикули, които ще бъдат закупени с биткойн.
 От Ботев (Пловдив) се надъхват преди дербито с Локо
От Ботев (Пловдив) се надъхват преди дербито с Локо

Ето по какъв начин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР