От Ботев (Пловдив) обявиха стартираща инициатива От класната стая на

...
От Ботев (Пловдив) обявиха стартираща инициатива От класната стая на
Коментари Харесай

В Пловдив: Ботев с образователна инициатива

От Ботев (Пловдив) оповестиха започваща самодейност „ От класната стая на Колежа “, наподобяваща Армейското учебно заведение на ЦСКА.

Клубът ще предложения учебни заведения в Пловдив и региона да посетят мачове на стадион „ Христо Ботев “.

Ето какво пишат канарчетата:

„ Ботев и град Пловдив са непроменяемо свързани през всичките 111 години от съществуването на най-стария футболен клуб. Любовта, излъчена от потомство на потомство, кара млади и остарели да се стичат към Източен 10 в продължение на десетилетия.

Кампанията, ориентирана към учениците и техните учители в града на седемте тепета, цели да ускори интереса на подрастващите към обичаната игра и обичания тим на пловдивчани.

В идния мач против Локомотив (София), от Ботев (Пловдив) се обърнаха с покана към три учебни заведения – СУ Св. Паисий Хилендарски, ОУ Алеко Константинов и ОУ Васил Левски.

Интересът към „ От класната стая на Колежа “ е голям – над 1000 възпитаници и родители, както и техните учители, обявиха предпочитание да посетят мача на стадион „ Христо Ботев “.

Във вторник, малчуганите и техните учители получиха билетите за срещата със столичните „ железничари “. Лично Хидайет Ханкич и Атанас Чернев посетиха трите учебни заведения, носейки „ жълто-черна “ наслада за дребните пловдивчани.

Двамата футболисти бяха посрещнати с голяма еуфория от дребните възпитаници и техните учители. Стотици подписи и фотоси, доста усмивки и пожелания за победи и триумфи съпътстваха срещите на футболистите с малчуганите.

Кампанията ще продължи и в идните домашен срещи на Ботев (Пловдив). Вратите на стадион „ Христо Ботев “ са отворени за всеки, а завръщането в „ жълто-черния “ дом е сбъдната фантазия за всички ботевисти и пловдивчани “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР