От Бодьо/Глимт реагираха остро на обвиненията, че наставникът на тима

...
От Бодьо/Глимт реагираха остро на обвиненията, че наставникът на тима
Коментари Харесай

Отговорът на Бодьо/Глимт: Човек на Рома атакува нашия треньор, има запис

От Бодьо/Глимт реагираха остро на обвиняванията, че наставникът на отбора е нападнал физически човек от щаба на Жозе Моуриньо по време на миналия дуел против Рома (2:1) от четвъртфиналите в Лигата на нациите. Капитанът на италианците съобщи, че Киетил Кнутсен се бил нахвърлил върху треньора на вратарите на римляните.

Сега обаче норвежкият ментор дава отговор, че в реалност Сантош му е налетял на него в тунела след края на дуела. Инцидентът е записан от камерите, само че се изисква позволение от УЕФА, с цел да бъде показан.

“Поведението на Рома не е единствено физическа офанзива по отношение на нашия треньор Кнутсен, а и систематична офанзива по отношение на полезностите на Бодьо/Глимт. Като дребен клуб ние не можем просто да стоим със скръстени ръце. Италианците бомбардират медиите с подправени вести ”, се споделя в публично изказване на скандинавците.
 Киетил Кнутсен
След това наставникът на Бодьо/Глимт изяснява, че въпросният помощник на Моуриньо е стоял отвън зоната пред скамейката на отбора и е отправял устни закани и неприлични жестове към треньора. Домакините са се оплакали на делегата на УЕФА, само че резултат не е имало.

“Кулминацията беше физическа офанзива по отношение на мен в тунела - изяснява Кнутсен. - По принцип бих се въздържал, само че в тази ситуация бях атакуван: той ме хвана за гърлото и ме блъсна към стената. Трябваше да се пазя. По време на мачовете има естествени неща, само че има и такива като случилото се. ”

От Бодьо/Глимт допълват, че от УЕФА към този момент са почнали следствие на случая.
 Наставникът на Бодьо/Глимт атакува наш треньор, оплакаха се от Рома Наставникът на Бодьо/Глимт атакува наш треньор, оплакаха се от Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР