От близо месец посетители на Здравната каса в Хасково, която

...
От близо месец посетители на Здравната каса в Хасково, която
Коментари Харесай

Катерим пеш до 6 етаж на Здравната каса в Хасково

От близо месец гости на Здравната каса в Хасково, която се намира в комплекс „ 21 век ” катерят пеша до 6-тия етаж на службата, алармираха ядосани жители. Причината е, че панорамният асансьор на ведомството, добил популярност в цялата страна не работи от много време. Бележка, залепена на вратите на асансьора указва, че устройството не работи заради щета. До 6 етаж на ведомството има втори асансьор от другия вход на Здравната касата, намиращ се в тунелчето при входа за нощния бар „ Джой ”. Но доста хора не знаят него. На централния вход през вчерашния ден липсваше табела с напътствие, че има втори асансьор от другата страна на постройката. Но пък бележката, че асансьорът е развален стоеше залепена на вратите на елеватора.

За десетина минути много хора с въздишка поеха по стълбите нагоре. Част от тях възрастни. Някои от посетителите на Здравната каса послушаха съвета ни и потеглиха да търсят втория асансьор. Други отхвърлиха да губят време в търсене на различно повдигащо устройство и отново се запътиха към стълбите. От отмалялост, пристигналите на 6 етаж клиенти на касата едвам успяваха да си вземат мирис и да обяснят на индивида на пропуща защо са там.

Защо не работи асансьора от толкоз дълго време се опитахме да разберем от шефа на Здравната каса в Хасково доктор Павлина Куюмджиева. Оказа се, че тя бе на заседание в столицата. Нейната секретарка изясни, че не е осведомена с детайлите по повредата. Но беше уверена, че има сложена записка на панорамния асансьор, която указва, че има втори от другия вход (който е съвсем незнаен за гражданите). Слязохме дружно с цел да се убедим ня място, че записка липсва. Следи от такава обаче имаше, само че бе скъсана, видя екипът на вестника. Секретарката на доктор Куюмджиева даде обещание незабавно да сложат табела.

Тъй като не успяхме да беседваме с шефа на Здравната каса в Хасково доктор Павлина Куюмджиева, оставяме опцията тя да изрази своя коментар по случая когато и както пожелае.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР