От Берое обявиха, че клубът стартира нова кампания под надслов

...
От Берое обявиха, че клубът стартира нова кампания под надслов
Коментари Харесай

Берое стартира кампания ``Аз обичам Берое``

От Берое оповестиха, че клубът започва нова акция под надпис " Аз обичам Берое ". Тя ще включва разнообразни начинания и изненади за почитателите. В продажба са пуснати и специфични билети за акцията, които на са стойност 2 лева. 

" Днес клубът започва своята нова акция „ Аз обичам Берое “, посредством която желаеме да достигнем до всеки един наш почитател! Тя ще включва разнообразни начинания и изненади за последователите, които ще бъдат обявявани навреме. Разчитаме, че в нея ще се включат всички със „ зелени “ сърца, както и тези, които желаят да ни поддържат!

В продажба са пуснати специфични билети за акцията „ Аз обичам Берое “, които са на цена от 2 лева. Може да закупите своя ваучър и бъдете съпричастни 

Билети се продават на всички каси на Eventim  в страната, в това число и в Официалния почитател магазин на „ Берое “!

Може да публикувате своите закупени билети като коментар в формалната ни страница във , да ни изпращате ваше видеопослание с думите „ Аз обичам “Берое “ или да изразите своята обич към „ зелените “ по обичан за вас метод! Отбелязвайте своите изявления с #АзОбичамБерое

Съветваме всички, които закупят един или повече билети да ги пазят, с цел да имат опция да вземат участие в другите елементи на акцията, която ще продължи до края на сезона!

Нека покажем своята обич! Нека бъдем дружно!

Защото ние не сме просто единайсет – ние сме ХИЛЯДИ!

Защото ние не сме просто тим – НИЕ съдебномедицинска експертиза „ БЕРОЕ “! ", написаха старозагорци на уеб страницата си. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР