От Барселона побързаха да отрекат появилите се информации, че клубът

...
От Барселона побързаха да отрекат появилите се информации, че клубът
Коментари Харесай

Барселона отрече да има сделка с Милан за Тодибо

От Барселона побързаха да отрекат появилите се информации, че клубът е постигнал договорка с Милан за продажбата на бранителя Жан-Клер Тодибо. За сходно нещо заяви италианският " Гадзета дело Спорт ", само че бързо по-късно испанският " Мундо Депортиво " опроверга тази информация.

Италианският ежедневник написа, че Барселона и Милан са се разбрали за трансфер на 20-годишния бранител, който да дойде на " Джузепе Меаца " чартърен до лятото с алтернатива за откупуване на стойност 20 милиона евро.  Милан и Барса се схванаха за Тодибо

От " Мундо Депортиво " обаче настояват, базирайки се на източници от Барселона, че сходна договорка няма. Там написа, че Милан е единствено един от петте клуба, които са отправили предложения за правата на Тодибо, дружно с Байер (Леверкузен), Монако, Саутхамптън и Уотфорд.

Желанието на самия футболист е да остане на " Камп Ноу ". Очаква се през втората седмица на януари да има против сред Тодибо и шефовете на каталунците, с цел да обсъдят бъдещето му. Според " Мундо Депортиво " от Барса са склонни да пуснат 20-годишния французин единствено чартърен, като след това считат да си го върнат и да разчитат на него за в бъдеще.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР