От авторите на Книгата на ИлайПриключенският екшън епос “Алфа е

...
От авторите на Книгата на ИлайПриключенският екшън епос “Алфа е
Коментари Харесай

Първобитни поразии в „Алфа“

От създателите на „ Книгата на Илай ”

Приключенският екшън епос “Алфа ” е най-зрелищното и атрактивно премиерно предложение в българските кино салони.
Филмът има за цел да опише една от многото вероятни истории по какъв начин още в праисторията индивидът опитомява вълка, от който след това произлизат безусловно всички породи кучета, които имаме през днешния ден.

В края на предходната години от студиото Sony взеха решение да отсрочат премиерата, откакто първият филмов откъс не беше признат изключително топло. Сега, след известна отмора, рекламната акция започва още веднъж с опит за ребрандиране. Сега се слага акцент повече върху връзката сред индивида и животното, в сравнение с върху бруталната природа на опита за оцеляване преди хиляди години.
 Леонор Варела Леонор Варела
“Алфа ” е дело на Албърт Хюзедин от братята близнаци Хюз, виновни за “От Ада ” и “Книгата на Илай ”), а в центъра на историята е юноша, изигран от в Коди Смит-МакФий, който феновете могат да познаят от заглавия като “Пътят ”, “Зората на планетата на маймуните ”, “Х-Мен: Апокалипсис ”. По време на първия си лов момчето е тежко и изоставено от племето си, които го считат за мъртво. В опита си да откри пътя назад към дома, младежът се сприятелява с ранен вълк, който става негов съдружник в битката за оцеляване в безжалостната пустота.

В функциите с изключение на са Коди Смит-МакФий са още Наташа Малти, Леонор Варела, Йоханес Хаукур Йоханесон, Йенс Хултен, Мерседес де ла Зерда и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР