От администрацията на Столичния район "Триадица“ започват засилени проверки по

...
От администрацията на Столичния район "Триадица“ започват засилени проверки по
Коментари Харесай

Родители се оплакаха от нарушаване на епидемични мерки в столично училище

От администрацията на Столичния регион "Триадица “ стартират засилени инспекции по организацията на пропусквателния режим в учебните заведения на територията на региона. Това се случва след недоволства на родители за позволени недостатъци в организацията при влизане на първокласници за занятия в 41 ОУ „ Св. Патриарх Евтимий “.

Кметът Димитър Божилов издаде заповед, която планува основаването на комисия от експерти, която да обиколи образователните заведения и извърши обстойни инспекции. Тя ще бъде ръководена от зам.-кмета по обществени политики Руслан Баждеков.

Освен за пропусквателния режим, комисията ще следи и за спазването на останалите противоепидемични ограничения – съществуване и вярно потребление на дезинфектанти, ръкавици, маски от страна на управленията на образователните заведения, преподавателския състав и учениците.

Учениците от първи до четвърти клас се върнаха в клас този на 4 януари. Единствено те организират часовете си присъствено. Останалите възпитаници остават по домовете си.

❗„ Триадица “ стартира засилени инспекции по организацията на пропусквателния режим в учебните заведения на територията на региона....
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР