От 80-те години притежавам ферма с мини коне и алпаки.

...
От 80-те години притежавам ферма с мини коне и алпаки.
Коментари Харесай

Кевин Бейкън отказва свинско заради прасетата си Джун и Джони

„ От 80-те години владея плантация с мини коне и алпаки. Наскоро се сдобихме с свине, Джун и Джони, които боготворя, тъй че към този момент не хапвам бекон. Не желая да хапвам неща, които отглеждам, по тази причина не хапвам кучешко, конско, козе или свинско. Това показа звездата от " Аполо 13 " Кевин Бейкън в изявление за „ Гардиън “.

Говорейки за шлагера си " Трусове " и нулевата гравитация в " Аполо 13 ", Кевин показа: „ Едно от най-хубавите неща в правенето на филми е, че можеш да изследваш неща, които нормално не би могъл да видиш от вътрешната страна “.

Актьорът взе участие и в група, „ The Bacon Brothers “, дружно с брат си Майкъл.

„ Между нас има много огромна разлика във възрастта (Кевин е на 64 години, Майкъл - на 72) – бел. ред.), сподели той. „ Брат ми се изнесе от къщи, когато бях на 6 години, и се сближихме едвам когато станах младеж и започнах да изсвирвам с него в групата. Нека си признаем, че множеството приятелски групи не устоят. Радвам се, че към момента не сме стигнали до такава степен “.

Кевин показа още, че е трябвало да откаже да взе участие в реклама, облечен като голям фъстъчен M&M, тъй като жена му не обича, когато храната приказва.

„ Ако види говорещо грозде, това я плаши. Когато имаше опция аз да съм говорещ M&M, тя просто сподели: " Не, това е прекомерно ", показа звездата.

На почитателите Кевин Бейкън е повече прочут с функциите си в трилъри, в сравнение с в комедии. Той изясни повода за това.

„ Обичам комедията, само че в нашата промишленост комедията е клуб, в който имаш участие, а аз по този начин и не съумях да се сдобия с това участие. Никога не е късно. Ако имах право на избор, мисля, че бих предпочел да бъда прочут като трагичен артист, който понякога желае да се занимава с комедия, а не като прочут комедиен артист, който желае да бъде одобряван съществено като трагичен артист. Нашата промишленост прави този преход доста по-труден “, сподели артистът.

Предстои да забележим Кевин Бейкън в най-новата реклама на iPhone 14. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР