От 6 януари цената на хартиения билет за пътуване с

...
От 6 януари цената на хартиения билет за пътуване с
Коментари Харесай

Два лева за хартиен билет във Варна от 6 януари

От 6 януари цената на хартиения билет за пътешестване с общинския градски превоз във Варна се трансформира на 2,00 лева за 60 минути времепътуване и 2,50 лева за 90 минути времепътуване, пътуването с карта остава непроменено - 1 лева Всички останали цени остават същите, осведомят от общинското предприятиеТАСРУД.

Гражданите и гостите на града могат да употребяват следните транспортни документи:

Без смяна остава цената на целодневен билет - 4,00 лева Той може да се купува от машините за продажба на билети на спирки и в автобус/тролейбус.

Без смяна са цените на електронните билети, купени от мобилно приложение на Община Варна TicketVarna, като надлежно цените са 60 минути - за 1,00 лева и 90 минути- за 1,50 лева

Без смяна е цената на електронната предплатена карта за пътешестване. Тя може да се купи от машини за продажба на билети на спирки и се презарежда в машини на спирка и в транспортно средство. Цената е 10,00 лева, при което се получават 11 часа времепътуване. При потреблението на тази карта е належащо да се маркира на валидатора в автобуса/тролейбуса съответната цена от 1,00 лева, 1,50 лева и 4,00 лева според от времепътуването, което е определено.

Без смяна е цената на свободните абонаментни карти, които се купуват от пунктовете наТАСРУД.

Въвежда се цена от 2,00 лева на пластика за всички типове електронни карти. Тя се заплаща еднократно при в началото пазаруване. Картите могат да се презареждат неведнъж. При следващи презареждания на картата /пластика/ тази сума не се дължи.

От общинското предприятиепрепоръчват на жителите и гостите на града, ползващи публичен превоз, да си купуват абонаментни и предплатени карти, както и да употребяват мобилното приложение. Купуването на книжен билет от машините за продажба на билети се предлага да се употребява единствено при липса на какъвто и да е различен превозен документ и при инцидентни пътувания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР