От 6-ти ноември пак всички ще гледат към Бойко Борисов

...
От 6-ти ноември пак всички ще гледат към Бойко Борисов
Коментари Харесай

От 6-ти ноември пак всички ще гледат към Бойко Борисов и Делян Пеевски

От 6-ти ноември отново всички ще гледат към Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това написа в коментар журналистката Соня Колтуклиева в профила си във Фейсбук.

Ето цялостният й коментар, оповестен без редакторска интервенция: 

Светослав Малинов, оня несретен евродепутат от Реформаторите, който не отиде на гласуването в Европарламента и проектът “Макрон ” против българските превозвачи влезе в действие, през днешния ден се пробва да вкара ГЕРБ в конспирация.

Подходящи за водачи на ГЕРБ били Димитър Николов и Живко Тодоров. Познавам ги – те, двамата, са мъжкари и сполучливи кметове, лоялни и порядъчни, имат да свършат още доста работа в родните си градове и в това са фокусирани.

ГЕРБ има Лидер – Бойко Борисов

Спасявал е партията при пагубно тежки разтърсвания – да вземем за пример, заговорите, изолацията и масираните удари отвред през 2013 и 2020 година. Няма да го бутне неуспехът в София.

ГЕРБ продължава да бъде първа политическа мощ в България. Не може да има същата надмощие, както преди години, несъмнено. Появиха се нови партии и локални обединения, естествена е умората на гласоподавателя от ръководството през годините.

В доста малко обитаеми места ще има твърдо болшинство – на която и да било партия – в общинските препоръки. Такова е времето – ще се ръководи рационално и гъвкаво, без дребни локални диктатури.

Време е да се смени ръководството на страната. Добър човек е Николай Денков, само че за министър председател не става. От 6-ти ноември нататък отново всички ще гледат към Бойко Борисов и Делян Пеевски. Такава е действителността.

По-малко интриги. Повече работа!

Още вести четете в категорията ни България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР