От 5 август, в магазина за приложения Galaxy Store, вече

...
От 5 август, в магазина за приложения Galaxy Store, вече
Коментари Харесай

Samsung скоро ще прекрати поддръжката на първите си Android смарт-часовници, но ще мога да се обновят до Tizen

От 5 август, в магазина за приложения Galaxy Store, към този момент няма да се поддържат първите смарт-часовници на Samsung – Galaxy Gear , въз основата на специфичната версия на Android. Приложенията за тях към този момент няма да бъдат налични. В същото време, потребителите ще имат опция да актуализират и поддържат функционалността – те към момента ще могат да преминат към фирмения Samsung Tizen OS.

Компанията поддържа Android-приложения за часовниците Galaxy Gear в продължение на осем години, защото моделите бяха пуснати в продажба през 2013 година Това е невъобразимо дълъг интервал, по стандартите на актуалния свят и с неговите бързо разрастващи се технологии.

Собствениците на Galaxy Gear са получили уведомление, че би трябвало да актуализират часовника си до Tizen OS, с цел да могат да употребяват Galaxy Store. В същото време не е изключена и опцията за загубата на някои потребителски данни и поддръжката на някои приложения, тъй че си коства авансово да запазите значимата за Вас информация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР