От 4 януари 2021 година в части от районите Триадица“

...
От 4 януари 2021 година в части от районите Триадица“
Коментари Харесай

От 4 януари зелената зона в София се разширява, ще работи и в събота

От 4 януари 2021 година в елементи от регионите „ Триадица “ и „ Слатина “ стават „ “. Решението за това беше взето по искане на самите живущи и гласувано от Столичния общински съвет.
Центърът за градска подвижност към този момент дава право на локално платено паркиране на жителите в тези елементи на регионите, които желаят да се възползват от услугата, оповестиха от там.
 Съпротива в СОС отсрочи разширението на синя и зелена зона, сви Зелените улици Съпротива в СОС отсрочи разширението на синя и зелена зона, сви " Зелените улици "
Съпротива в Столичния общински съвет отсрочи разширението на синя и зелена зона в столицата и  сви мощно проектите за нови пешеход...
От 4 януари се вкарва и “зелена зона “ в съботните дни от 10.00 до 18.00 часа. Също за съботните дни се трансформира работното време на „ синя зона “ – от 10.00 до 18.00 часа/сега зоната работи от 8.30 до 18.00 часа/.
ЦГМ предлага да не се чака финален миг за приемане на позволение за локално платено паркиране. Заплащането на услугата става само и единствено след получено утвърждение. Плаща се или на място в офис на ЦГМ, или по банков път, оповестява БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР