От 4 години съм рекетиран с този запис, но аз

...
От 4 години съм рекетиран с този запис, но аз
Коментари Харесай

Боил Банов: От четири години съм рекетиран с този запис

От 4 години съм рекетиран с този запис, само че аз не се депозирам на рекет, знаят го всички, които работят с мен. Това сподели министър Боил Банов по отношение на дадената конференция от Елена Йончева. 
 Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов  Снимки: Пламен Стоименов  img_8650_900x600
Тези евтини компромати не вършат чест на никого. Този план Ларото беше извънредно значим, сподели министърът.

Вероятно от моите думи, които съм правил, могат да се скалъпят каквито желаете записи. Аз се споделям Боил Банов, съобщи той.

По думите му има заведена искова молба от Министерството на културата към компанията. „Няма опростени пари, има заведена искова молба по случая „Ларгото“. Няма спестени пари на никого, изясни Банов.

Тези 700 хиляди лева не са опростени, въври дело. А от кое място Йончева има информация – не знам, заяви още един път той.

Оставка аз споделих и на премиера, нямаше по кое време да разпиша. Оставка мога да подам незабавно, ако министър-председателят реши. Аз съм български режисьор, не съм се родил министър, сподели той.

Това евентуално е монтаж, аз съм правил десетки оперативки за това „Ларго“. То беше доста сложен план. В него сме се мъчили всички, изясни културният министър по отношение на изтеклия запис.

Рекетират ме с това, че имат записи. Вероятно аз ще заведа дело за всичко, което се случи. Там ще опиша всичко. Това са проектаджии, те рекетират и сплашват, сподели още той.

Ще се съветвам с юристи, ще осъждам, който мога по трасето. По думите му той е рекетиран от чиновник на име Ангелов, само че не е подавал сигнал. „Рекетът е необичайно нещо, то идва от трето лице, през пето, което споделя – ти знаеш, ли че там има едни записи“.

Към мен рекет и заплашване – не минава, и в никакъв случай няма да мине, сподели още един път Банов.

Но тази клевета, тази подигравка – не я одобрявам, опълчвам й се твърдо, заяви той.

По думите на Банов записът евентуално е образуван от интервалите 2015-2016 година



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР