От 31 май 1600-метров участък от магистралния път Щресеманщрасе в

...
От 31 май 1600-метров участък от магистралния път Щресеманщрасе в
Коментари Харесай

Денят Настъпи! Забраняват Дизеловите Автомобили!

От 31 май 1600-метров сектор от магистралния път " Щресеманщрасе " в квартал " Антона " ще бъде затворен за остарели дизелови камиони. А на камиони и коли с дизелови мотори, които не дават отговор на най-новия стандарт за нездравословни излъчвания " Евро 6 ", ще бъде неразрешено да се движат по 580-метров сектор по друго мощно нечисто шосе - " Макс-Брауер-Алее ".

Ще има изключения при въвежданата възбраната. Те ще се отнасят до всички коли за спешна помощ, колите на жителите и гостите, боклукчийските коли, а вановете за доставка и такситата ще могат да употребяват една от засегнатите улици.

По-малко от една трета от записаните в града дизелови транспортни средства към началото на годината дават отговор на стандарта, съгласно Федералната организация по авто превоз на Германия. края на февруари решението на Върховния административен съд, че градовете може да не разрешават придвижването на по-старите дизелови коли от някои пътища с цел да понижат замърсяването, разтревожи доста водачи.

Мярката на Хамбург е алегорична, само че крие заплаха да форсира упадъка на тази технология в разгара на абсурда към моторите със програмен продукт за манипулиране на данните за отделяните излъчвания, съобщи Агенция Франс Прес. Натискът върху най-големите немски градове да подобрят качеството на въздуха нараства и дизеловите транспортни средства са основната цел на немските управляващи поради излъчванията им от азотен оксид.

Репутацията на дизеловите коли пострада в допълнение през 2015 година поради абсурда с автомобилния колос Фолксваген (Volkswagen). Компанията призна, че е инсталирала програмен продукт в дизеловите си коли, който манипулира показанията за нездравословните излъчвания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР