От 30 май Меркурий ще се намира в територията на

...
От 30 май Меркурий ще се намира в територията на
Коментари Харесай

Меркурий влиза в Близнаци! Разберете какво да очаквате

От 30 май Меркурий ще се намира в територията на зодия Близнаци. Както планетата, по този начин и зодията са виновни за връзките, които значи, че през идващите няколко седмици общуването ще е с приоритет.

Меркурий е планетата-управител на Близнаците и когато се движи в своя знак, се приема, че е на своя територия и качествата му се ускоряват.

Любопитството, търсенето на нова информация, общуването и предпочитание за основаване на нови контакти. Ще сме по-общителни, а ползата ви елементарно ще са възпламенява.

Много от хората ще се насочат към увеличение на знанията и уменията си. Сега е най-подходящият интервал да започнете нови курсове и да развиете ползите си до професионално равнище.

Може да обърнете по-сериозно внимание на вашето обучение и да се явите на изпити. Периодът е подобаващ и за сключване на нови контракти, продажби и пътувания.

Когато Меркурий се намира в Близнаци, е допустимо да се отприщят доста нови хрумвания, като ще ни е доста по-лесно да споделяме хрумванията си, тъй като няма да се тормозим от рецензията.

Сега е време да прилагаме нови модели и да се възползваме от от информацията, с цел да развием плановете си. Меркурий в Близнаци предизвика и към по-голямо търсене на многообразие.

 Близнаци

Обичайната рутина ще ни се коства скучна, а и ще имаме задоволително благоприятни условия, с цел да разчупим графика си.

По-активни ще се и в сантиментално отношение. Макар че тази позиция на подготвя към съществено обвързване, в идващите седмици ще имаме късмет да пофлиртуваме и да създадем нови познанства.

За да разберете от коя сфера може да черпите нова информация, къде може да научите нещо ново и къде може да създадете нови контакти, вижте кой дом в наталната ви карта се ръководи от Близнаци.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР