От 3 март в 8:00 ч. със заповед на кмета

...
От 3 март в 8:00 ч. със заповед на кмета
Коментари Харесай

Автомобили с украинска регистрация ще паркират безплатно на паркинга при вход АЗ на НДК

От 3 март в 8:00 ч. със заповед на кмета на София моторни транспортни средства с украинска регистрация ще могат да паркират гратис на паркинга при вход " А3 " на Националния замък на културата (НДК), оповестява във фейсбук страницата си Кристиан Кръстев, зам.-кмет по превоза на Столичната община.

През последните дни доста украински фамилии дойдоха в столицата ни по всички вероятни за тях способи - в това число и с персоналните си коли. Получихме редица запитвания от българи отворили вратите на домовете си за украински жители по отношение на опция за регламентирано паркиране и престой в синя и зелена зона на приютените, оповестява Кръстев.

Затова през днешния ден дружно с моя екип предложихме на кмета на София в помощ на тези хора да дадем достъп до локация за паркиране в центъра на София. Паркингът ще може да се употребява и от всеки различен, както до момента. Избрали сме тъкмо тази локация, тъй като тя има свободен потенциал и няма да се попречват ежедневните действия на софиянци, отбелязва Кристиан Кръстев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР