От 27 октомври (сряда) на територията на започва работа постоянен

...
От 27 октомври (сряда) на територията на започва работа постоянен
Коментари Харесай

Постоянен мобилен пункт за тестове ще има в НДК

От 27 октомври (сряда) на територията на стартира работа непрекъснат. Той се провежда взаимно от НДК и МДЛ Цибалаб ЕООД. Намира се вътре в постройката, а входът е през Билетен център в ляво.

Работното време е всеки ден (вкл. събота и неделя) от 16:00 до 19:30 часа.

Ще се вършат бързи антигенни проби на цена от 10 лева, както и ПСР проби.
 Алибегов се надява до края на седмицата Коронавирус тестванията пред заведенията да станат безвъзмездни Алибегов се надява до края на седмицата Коронавирус тестванията пред заведенията да станат безвъзмездни
„ Очакваме до края на седмицата бързите проби за COVID-19 за влизане в заведенията да станат безвъзмездни. Очаква се осъществяване на...

Приоритетно ще се обслужва публиката на събитията и пространствата в НДК.

Молим феновете да демонстрират закупените си билети при тестване, както и да идват за събитията по-рано, с цел да бъдат обслужени в точния момент и да не се получават скупчвания директно преди началните часове на събитията.

Напомняме, че според Заповед на министъра на опазването на здравето достъпът до всички зали и събития в НДК се реализира при представянето на входа на зелен документ, получен посредством: ваксина за COVID-19, преболедуване на COVID-19, негативен PCR тест или негативен антигенен тест.

НДК моли за схващане и съблюдаване на въведените ограничения, с цел да пазим взаимно здравето и живота си и да се любуваме дълго на обичаните ни събития и страсти!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР