От 26 февруари до 1 март в Академията на сухопътните

...
От 26 февруари до 1 март в Академията на сухопътните
Коментари Харесай

Преподаватели от ВВВУ „Георги Бенковски“ завършиха курс по Еразъм + в Сибиу

От 26 февруари до 1 март в Академията на сухопътните войски „ Николае Бълческу “ в Сибиу - Румъния се организира Съвместен курс по британски език, активност в границите на Lines of Development-18: Езиково обучение и образование, проведен под егидата на Европейска самодейност за продан на млади офицери - Емилио.



Участници от Висшето военновъздушно учебно заведение " Георги Бенковски " бяха факултетния координатор на факултет " Авиационен " - старши лейтенант инж. Милен Симеонов, помощник в катедра " Електроника, навигация и връзки в авиацията " и асистентите от катедра " Авиационна техника и технологии " - майор помощник инж. Йордан Кацаров и помощник инж. Данаил Дамянов.



Пилотният курс, който беше посетен от 15 учители, цивилен и боен личен състав,преподаващиразлични дисциплини в областта на обществените, военните или техническите науки, в страни като Австрия, България, Полша, Чехия и Румъния.



Основната цел на курса беше да усъвършенства информационните умения поанглийски език на участващите в активността и повишение на мотивацията и увереността при потреблението му в университетски, професионални и персонални взаимоотношения,категоричен е ст. лейт. Симеонов.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР