От 24 февруари Театър София стартира втората си поредица от

...
От 24 февруари Театър София стартира втората си поредица от
Коментари Харесай

Театър София разкрива тайни от кухнята пред децата

От 24 февруари Театър София започва втората си поредност от арт събития за деца: „ Как работи театърът “ 2. Какво ще включат заниманията, които ще продължат до края на сезона, споделя PR експертът на театъра Милена Стратиева :

От февруари до юни, в разнообразни дни - събота и неделя, ще посрещаме деца и родители, с цел да им разкрием по малко от магията по какъв начин се прави театъра. Ще има и демонстрации, които демонстрират другояче скрита за публикута част от основаването на театралната режисура. Има и учебен детайл, по този начин децата ще научат доста за нови за тях специалности. Има игри, има креативен работилници, където децата също основават доста за театъра, само че съща по този начин творят, основават другарства с други дечица, учат се да споделят материалите, да употребяват рециклирани материали.

Актьори ще опишат на децата какво е подготовка на маса, по какъв начин се построява облик, по какъв начин се дефинират характерностите на героите - положителни и неприятни.  Заедно с екипа на Школа „ Учи с мен “ ще бъде показана приказка на британски език и от трупата ще покажат за следващ път по какъв начин творчеството, изкуството и игрите преодоляват езиковите бариери.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР