От 22 до 24 май спортен куб Нюанс НСА и

...
От 22 до 24 май спортен куб Нюанс НСА и
Коментари Харесай

Мария Гатева: Опитваме се с правилна и грамотна гимнастика да запазим красотата на спорта



От 22 до 24 май състезателен куб „ Нюанс НСА ” и Национална спортна академия „ Васил Левски ” провеждат VIII шампионат по художествена гимнастика за купа „ Нюанс “. Надпреварата ще се проведат в многофункционалната зала на НСА.



Турнирът ще се организира в две елементи – спортна и фестивална част.

Състезателната част има за цел да изяви и отличи най-хубавите гимнастички в обособените категории и възрастови групи (4 категории с 10 възрасти).

Във фестивалната част децата обособени в разнообразни групи ще показват своите композиции без да бъдат оценени, само че всички ще бъдат наградени с медали, грамоти за присъединяване и подарък.



„ За първи път надпреварата ни ще се организира в три дни. Очакваме по-голям брой състезателки. Ще има представителки на 27 клуба от цялата страна, а общата численост на декларираните деца е към 780. Това, което се опитваме ние като клуб е да наложим една школа, да наложим вярна, грамотна, хубава художествена гимнастика, която да се бори с този устав. Опитваме се да запазим хубостта на спорта “, това споледи особено за БНР Мария Гатева – президент на Семеен кодекс „ Нюанс НСА “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР