От 21 април, най-бързо развиващото се приложение за доставка на

...
От 21 април, най-бързо развиващото се приложение за доставка на
Коментари Харесай

Бургас и Стара Загора са най-новите градове на картата на Glovo в България

От 21 април, най-бързо разрастващото се приложение за доставка на услуги - Glovo, е към този момент налично за жителите на Бургас и Стара Загора, които ще имат опция да купуват, получават или изпращат всичко, което желаят в техния град. След София, Пловдив, Варна, в този момент Бургас и Стара Загора са най-новите градове, в които Glovo уголемява активността си в България. Предстои да бъдат оповестени и други градове в страната.

Жителите на Бургас и Стара Загора ще имат достъп до своя град от домовете си, като купуват разнообразни типове артикули и се възползват от допустимо най-кратко време за доставка. За да улесни това заричане, Glovo си партнира с локални заведения за хранене и национални вериги като Mcdonald`s, Starbucks и KFC, супермаркети, цветарски магазини, аптеки и други типове обекти, които към този момент са забележими в приложението или следва да бъдат включени в допълнение.

Glovo е marketplace платформа, която разрешава на потребителите да поръчват, изпращат и получават всичко, което избират. В приложението има авансово заложени категории, от които потребителите могат да избират според от това какво желаят да поръчат: „ Храна ", „ Супермаркети ", „ Здраве&Красота ", „ Магазини " - категории, посредством които те могат да създадат своите поръчки и да бъдат доставени след минути. В допълнение, с бутона „ Друго ", потребителите могат да поръчват безусловно всичко в града си, като декоративни предмети или спортни артикули от обичаните си магазини.

Категорията „ Куриер " се употребява от потребителите за изпращане на всевъзможен тип пакети или писма в града във допустимо най-кратък период. Тази услуга разрешава снабдяване на документи или забравени персонални движимости вкъщи, в офиса или при другари, като очила, ключове, спортни чанти и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР