От 2015 година актьорът Китодар Тодоров е ангажиран с ютюб

...
От 2015 година актьорът Китодар Тодоров е ангажиран с ютюб
Коментари Харесай

Актьорът Китодар Тодоров: Маниак съм с ютията, дори и долните гащи си гладя

От 2015 година артистът Китодар Тодоров е зает с ютюб поредицата си, а от 2019 година с гейминг стрийм канала си. Интернет заниманията са му предпочитани.

 

Макар да е част от актьорския състав на сериала „ София у дома “, който върви премиерно по bTV отбелязва, че не гледа телевизия и схванал това от пост в обществените мрежи. Тъй като се е снимал доста от дълго време в лентата, даже не помни по какъв начин тъкмо е получил ролята. Участва единствено в един от епизодите и по тази причина фотосите за него завършили в границите на един ден. Дори не помни какъв хонорар е получил.

 

За изненада на всички споделя, че най-големите му страхове са от театралната сцена и от пътешестване със аероплан. Подчертава, че се е справил с тях по най-хубавия метод – не играе в театъра и заобикаля летенето.

 

Съпругата му, която по специалност е юрисконуслт сега се е отдала на развъждането на децата им. Синът им е на 15 години, а щерка им – на 8.

Планира 20 дни от идващия месец да изкара със фамилията си в Черноморец.

 

Не се стряска от обстоятелството, че на 15 септември ще навърши 49 години и ще подгони 50-те. За него значимото е, че се усеща добре и не се интересува от „ някакви си числа “. Поставил си е за цел да смъкна 20 кг и по тази причина от време на време съблюдава хранителен режим, само че признава, че рядко му се получава.

 

Признава, че преди да се ожени постоянно прибягвал до заеми. Покрай сватбата един от приятелите му даже му опростил стабилен дълг като брачен подарък. Горд е със себе си, че от 15 години няма никакви борчове. Със брачната половинка му стигнали до извода, че би трябвало да основат семейство едвам 2-3 месеца след началото на връзката им. За някои неща й оказва помощ, само че в готвенето изрично не се бърка. За сметка на това пък неведнъж мие съдовете. Глади облеклата си, както и кърпите за кухнята. От дете е фанатик с ютията и в никакъв случай не облича дреха, която е намачкана – глади даже бельото и чорапите си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Китодар Тодоров актьор „ София у дома “ btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР