От 2006 г. досега цените на жилищата в Стокхолм са

...
От 2006 г. досега цените на жилищата в Стокхолм са
Коментари Харесай

Да печелиш по 1000 USD от имот на седмица

От 2006 година до момента цените на жилищата в Стокхолм са се нараснали съвсем двойно. Средната цена на квадратен метър жилищна повърхност на парцели в центъра на шведската столица се търгуват към този момент против 12 000 USD/кв.м. Цената е много по-висока спрямо редица европейски мегаполиси, в това число и Париж. „ Пазарът в Стокхолм се отличава с това, че след рецесията с Lehman Brothers цените на недвижимите парцели не регистрираха спад”, споделя основният анализатор на компанията Svensk Mäklarstatistik.

За съпоставяне, Берлин, който също е измежду мощно разрастващите се градове във връзка с парцелите, междинната цена на квадратен метър е съвсем 600 USD/кв.м. Жилище в Копенхаген може да се купи съвсем двойно по-евтино в съпоставяне със Стокхолм. По този метод притежател на апартамент от 100 кв.м. в шведската столица, който го е купил през 2006 година, през днешния ден може да му вземе наем от 1000 USD на седмица.

От 2008 година междинната цена на жилищата в скандинавската страна доста се усилиха, с помощта на мощната стопанска система, ниските лихвени проценти, дефицитът на парцели и бързите темпове, с които нараства популацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР