От 2 до 4 септември в Пампорово и горите над

...
От 2 до 4 септември в Пампорово и горите над
Коментари Харесай

Пампорово приема четвъртия кръг от българските ендуро серии

От 2 до 4 септември в Пампорово и горите над Смолян ще се организира деветото следващо издание на едно от най-интересните и предстоящи събития в календара по планинско колоездене за годината – Елевейшън 999.

Събитието тази година ще бъде четвърти кръг от Българските ендуро серии и ще провокира някои от най-хубавите родни колоездачи, както и представители на Гърция, Турция и Италия.

Състезанието ще стартира към 10 часа сутринта в неделя от връх Снежанка със втурване до плац Студенец, откъдето състезателите още веднъж ще се качат към върха за старта на втория стадий, който ще бъде с край при Туристически център Пампорово. Следва още веднъж качване до Снежанка, от където ще стартира и третият стадий, който е най-дългият в надпреварата и ще насочи състезателите в посока от Пампорово към Смолян.

Предстоят още две спортни прави в горите над Смолян, след което се чака състезателите да дойдат към 16:30 часа на сцената при Родопски трагичен спектакъл – Смолян, където ще се организира и формалната гала по награждаване на спечелилите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР