"От 1994 година карам кола, нямам книжка, виновен съм". Тоза

...
"От 1994 година карам кола, нямам книжка, виновен съм". Тоза
Коментари Харесай

Мъжът, помел с такси 11 коли в София, карал без книжка 24 години

"От 1994 година карам кола, нямам брошура, отговорен съм ". Тоза съобщи Иво Нацев, който на 19 юли в столичния квартал "Надежда " с такси опустоши 11 коли, представен от "24 часа ".

Той бе изправен пред Софийския областен съд по искане на прокуратурата, която упорства той да бъде арестуван за непрекъснато.

Той не е таксиметров водач, а просто се качил на жълта кола, която била на щерка му. Било належащо да закара автомобила на ремонт, защото бил негоден. Според обвиняването Нацев първо блъснал откъм гърба една кола, минал на червен светофар и поредно се блъснал в още 10 коли, като най-после таксито му спряло в микробус.

Преди това той бягал от полицейски патрул. След конфликта с микробуса, Нацев към този момент бил заловен натясно и служителите на реда го поканили да даде проби за кръв и урина. Той отказал и блъснал единия от униформените в гърдите. Изкрещял да го оставят намира.

Свидетелка, която карала блъсната от Нацев кола, разказала, че той лъхал на алкохол. Експертизата, за това дали е бил пийнал, към момента не е подготвена.

"Спуках гума. Какво да направя, случва се ", отбрани се Нацев и отхвърли да е посягал на служител на реда.

Според арбитър Николай Урумов обаче доказателства за това, че той е провокирал тежкия случай има. Заради това и поради държанието му след случката, магистратът го остави зад решетките. Съдията уточни, че прокуратурата може да повдигне обвинявания на водача и за безчинство, и за каране в нетрезво положение.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР