От 169 организации във варненската организация на БСП – най-много

...
От 169 организации във варненската организация на БСП – най-много
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Най-много номинации от варненските социалисти получи Корнелия Нинова

„ От 169 организации във варненската организация на Българска социалистическа партия – най-вече номинации за ръководител е получила Корнелия Нинова, повече от 50 %. Не мога да не се съобразя с визията на организацията. "
Това съобщи Борислав Гуцанов, ръководител на БСП-Варна, пред Нова ТВ. Той посочи, че няма да се кандидатира за ръководител на Българска социалистическа партия и че е бил преизбиран с 95 % от вота на делегатите за ръководител на БСП-Варна, което по думите му е явен знак за това какво желае варненската организация..
„ Ние не сме лидерска партия. Това, че сме демократични в избора и несъгласията ни са обществени, е позитивно. След това ще седим по друг метод в общественото пространство. След Конгреса ще бъдем изцяло обеденини ”, безапелационен е той. Гуцанов изрази вяра, че Българска социалистическа партия ще завоюва парламентарните избори през 2021.
„ Смятам, че по-боеспособна и единна организация от БСП-Варна мъчно може да бъде посочена. Варна има проблеми. Не е обикновено общинският съвет да не се събира шест месеца. Още повече, че Варна ще бъде един от най-засегнатите градове от рецесията ”, заключи той и акцентира, че сезонът за града е тежък. По думите му 7,9 милиарда са приходите на града – 4,3 директно са туризъм, строителство, ресторанъорство, хотелиерство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР