От 15 ноември варненското общинско предприятие Паркинги и синя зона

...
От 15 ноември варненското общинско предприятие Паркинги и синя зона
Коментари Харесай

Във Варна започва премахването на изоставени превозни средства от улици и паркинги

От 15 ноември варненското общинско дружество " Паркинги и синя зона " ще стартира премахването на изоставени по улици и паркинги моторни транспортни средства. Общинските чиновници ще отстраняват транспортните средства, които не са в придвижване, са със остарели регистрационни номера или не са минали механически обзор през последните 2 години.

Това е съобщил през днешния ден шефът на " Паркинги и синя зона " Младен Иванов, цитират от Българска телеграфна агенция. Преди началото на акцията притежателите на изоставените транспортни средства могат да ги реалокират в парцели, които са частна благосъстоятелност или да ги отдадат за скрап.

Принудително преместените коли и мотори ще бъдат откарвани на паркинга в южната промишлена зона под Аспаруховия мост, където ще могат могат да останат до 3 месеца. В това време притежателите им ще могат да ги вземат, само че откакто платят таксата за репатриране и отговорно бранене. Ако след този период на паркинга има непотърсени коли, те ще бъдат дадени за скрап.

От 2014 година досега чиновниците от звеното " Репатриране на излезли от приложимост МПС " към общинското дружество са изготвили констативни протоколи за 1148 остарели коли, а 131 са репатрирани на общинския паркинг, написа още Българска телеграфна агенция. Сигнали за излезли от приложимост МПС могат да се подават на [email protected], [email protected] или на телефон 052/820 921.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР